τηλ.2621362427 | Πλατεία Σ.Καράγιωργα ΤΚ 271 31 | dimospirgou@gmail.com   

Η καθαριότητα της πόλης, αποτελεί προτεραιότητα για τον Τάκη Αντωνακόπουλο

Δημιουργία: 09/04/2019 - 22:26

  Συνάντηση με τους εργαζόμενους της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Πύργου, πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι( 04/09) ο Δήμαρχος Τάκης Αντωνακόπουλος, στο χώρο του πρώην Μανωλοπούλειου Νοσοκομείου.

Οι εργαζόμενοι στον τομέα, άκουσαν προσεκτικά την αναλυτική τοποθέτηση του Δημάρχου και τις οδηγίες, σχετικά με το σχεδιασμό της υπηρεσίας για τους επόμενους μήνες.

Ο Δήμαρχος Πύργου επεσήμανε τις αστοχίες και τα προβλήματα της τελευταίας περιόδου, με κορυφαίο αυτό των απορριμματοφόρων.

"Προσωρινά με την ενοικίαση και κυκλοφορία δύο οχημάτων αρχικά και ενός ακόμα σε λίγες μέρες, θα καθαρίσει η πόλη από τα σκουπίδια. Η καθαριότητα της πόλης είναι βασική προϋπόθεση για την βελτίωση της καθημερινότητας και η συστηματική εργασία από το σύνολο του προσωπικού, η βάση για να αλλάξει ριζικά η εικόνα της πόλης και των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου και να βελτιωθεί η καθημερινότητα των δημοτών" επεσήμανε, μεταξύ άλλων. ο κ. Αντωνακόπουλος.

Από την πλευρά των εργαζομένων στο Δήμο μίλησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χρήστος Γαρύφαλος ο οποίος μάλιστα παρέδωσε και σχετικό υπόμνημα στον Δήμαρχο κ. Αντωνακόπουλο.

 

 

 

 

 

 

https://www.facebook.com/CityofPyrgos/videos/546609069493835/

Η καθαριότητα της πόλης, αποτελεί προτεραιότητα για τον Τάκη Αντωνακόπουλο | Δήμος Πύργου

Σφάλμα

Η ιστοσελίδα αντιμετώπισε ένα αναπάντεχο σφάλμα. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.