τηλ.2621362427 | Πλατεία Σ.Καράγιωργα ΤΚ 271 31 | dimospirgou@gmail.com   

Βιλαέτεια 2019

Δημιουργία: 04/12/2019 - 15:19

Για 2η συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες κλασικού αθλητισμού που φιλοξενήθηκαν μετά από πολλά χρόνια, πέρυσι τον Ιούνιο στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου ΄΄ΧΑΡΑΜΠΟΣ ΒΙΛΑΕΤΗΣ΄΄.

Απόλυτα επιτυχημένη η τέλεση των Αγώνων Στίβου ΄΄ΒΙΛΑΕΤΕΙΑ 2018΄΄, σύμφωνα με τον ΣΕΓΑΣ.

Αξίζει να αναφέρουμε τα λόγια του προέδρου κου Τζελάτη μετά το πέρας των αγώνων:

<<Ο αγώνας ήδη εντάχθηκε στο καλεντάρι της Ένωσης, ώστε το ερχόμενο έτος να ενταχθεί στο καλεντάρι του κεντρικού ΣΕΓΑΣ με Πανελλήνια προβολή, με στόχο των διπλασιασμό των συμμετοχών αθλητών-αθλητριών και με ακόμα πιο γνωστά ονόματα.

Συνεπής ο Δήμος Πύργου απέναντι στις δεσμεύσεις του απέναντι στο ΣΕΓΑΣ, ώστε οι αγώνες να γίνουν με τις καλύτερες συνθήκες.

Έγινε η γραμμογράφηση του ελαστικού τάπητα μετά από πολλά χρόνια, βελτίωση των σκαμμάτων των οριζόντιων αλμάτων, ύπαρξη όλων των οργάνων και του απαιτούμενου εξοπλισμού για Αγώνες Στίβου και μάλιστα σε άριστη κατάσταση>>.

Αυτά ήταν κάποια από τα λόγια του κου Τζελάτη.

Ικανοποιητική η συμμετοχή αθλητών, για πρώτη φορά που έγιναν μετά από πολλά χρόνια, ενώ τίμησαν τους αγώνες και πολλά ονόματα του Αθλητισμού (Μπελιμπασάκη, Καψής, Τσουκαλά, και άλλοι), ενώ έγινε και μια σπουδαία επίδοση.

Αγώνας ο οποίος  έχει Πανελλήνια εμβέλεια, και θα προσμετράτε στους επίσημους αγώνες του ΣΕΓΑΣ.

Αγώνες επωφελής για την Νεολαία μας και τον Αθλητισμό της Πόλης μας και του Νομού μας.

Στόχος του τμήματος Αθλητισμού του Δήμου, είναι να διοργανωθούν και άλλες μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις, και σε άλλα αθλήματα, και γιατί όχι να παγιωθούν,

εκδηλώσεις που έχει ανάγκη η τοπική κοινωνία μας.

Βιλαέτεια 2019 | Δήμος Πύργου

Σφάλμα

Η ιστοσελίδα αντιμετώπισε ένα αναπάντεχο σφάλμα. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.